Начало

Телефон за мен

Изборът на добър, модерен, подходящ за моите желания телефон може да се окаже мисия значително по-трудна от това, което сте планували до сега. Новите модели на телефони излизат с все повече функции и приложения, на които едва успявате да сте в крак и да разучите.

Реално се оказва, че всеки втори човек изпитва такива затруднения, а избора на нов мобилен апарат истинско предизвикателство. Наред с това телефона да е практичен, той трябва да изпълнява голяма част от останалите технологии в дома или офиса, а това може би е най-голямото предизвикателство, пред, което се изправят апаратите телефони днес.

Глезотиите, които могат да бъдат открити днес на пазара за телефони, сякаш нямат край, но дали можем да изберем точно онова, от което имаме нужда.

Телефони с по няколко повтарящи се детайла, от които много често дори нямаме нужда, но да си признаем и ние изпадаме в моменти, в които се поддаваме на различни дейности за дадена нова екстра в телефона, която сама да ни подтикне към покупка.

Да вземем под внимание мобилни телефони с втори дисплей. Какво означават те и каква е ролята им. За телефони със сгъваем капак, този екран позволява да се обърне внимание на този, който звъни преди самото обаждане и отговора. Вече всеки телефон има камера, а тя може дори да представи обаждащият се.

Какво представлява телефонен бележник и какво е гласовото избиране. Този тип телефони са създадени, за да има ред в указателя и за да не се налага да се губи време в намирането на даден телефонен номер.

Какво е микробраузър – неговата роля е да дава възможност за сърфиране в безжичния уеб. Когато телефона притежава в браузъра си по протокола достъп за безжичен WAP, се смята, че той е добре оптимизиран, за да разглежда сайтове, проектирани дори за малки, мобилни устройства. Наред с това могат да бъдат ползвани и някои телефони с Интернет възможности за факс модеми. За целта са нужни подходящи кабели за данни и допълнителна функция.

Допълнително