Начало
Fashion Colors - Рокли без Ръкав

Няколко тънкости в телефони

Всеки телефон има своя програма. Някои от тях имат и свои мобилни версии, сред тях саLookout и NetQin. За тях важи условието почти всички приложения осигуряващи сигурност да включват проследяване на дадения телефон, а това позволява да откриете местоположение на конкретното мобилно устройство. Над тях може да има контрол и от разстояние. Това води до възможности за изтриване на информация или заключване.

Органайзер в телефона – това приложение за всеки телефон е от значение от нахвърляне на бързи бележки, до стотици приложения, които обещават да пестят време. Сред тях са и най-добрите, сред, които Evernote, Remember the Milk, Instapaper, SketchBook MobileX.

Към новите модели телефони и смартфони има множество още приложения и допълнителни услуги. Съществуват и множество облачни програми, достъпни за различните платформи. Сред тях все по-голяма популярност набира и Dropbox. Чрез нея автоматично може да се направи синхронизиране на файлове в различните устройства за инсталиране на тази услуга. За съхранение онлайн Box позволява цялото съдържание да се интегрира, чрез Google Apps. Подобни програми са още SugarSync, Funambol OneMediaHub и GDocs за Android.

Наред с възможностите за телефон, в изборът им може да разгледаме и предлаганите аксесоари. Така например с покупката на телефон може да изберете портативно зарядно устройство. То ще е от полза, ако постоянно хабите батерията на мобилният ви апарат. В този случаи портативното зарядно устройство върши идеална работа. Това е идеалното решение и в случаи, че често се налага да пътувате.

Bluetooth слушалки са друг аксесоар, без който не може. С негова помощ могат да се водят важни разговори, дори по време на шофиране и в движение.

Кой не би желал телефон, който да е еднакво добър, както в изпълнение на служебните задължения, така и в ежедневието. Това е възможно днес, не само от многото функции на самия апарат, но и благодарение на някои приложения и аксесоари.

Допълнително