Начало
Fashion Colors - Рокли без Ръкав

Премахване на тежки мебели от апартамента

Премахването на тежки мебели от апартамента

Премахването на тежките мебели означава много трудна работа. Ако никога не сте се опитвали вдигането на тежести, не се опитвайте да го направите.

За премахването на тежки мебели трябва да използвате специални колани, които значително ще опростят работата. Тежките мебели могат да включват гардероби, шкаф или кухненски шкаф, книги, шкаф-бюфет, секретар, скрин, тоалетка, гардероб, легло, диван и много други.

Ако имате нужда да се отървете от обемисти, тежки мебели и сте сигурни, че сами не може да се справите с това, моля, обадете се на специализирана фирма. За екипът от силни мъже и момчета няма да е особено трудно да вземете тежки мебели от вашия апартамент или къща. За тази работа те са подготвени с всички необходими инструменти и най-важното – желание за работа.

Ако мислите, че премахването на тежки мебели ще бъде възможно, тогава сте много погрешно.

 Повдигането на необичайно тежки и обемни мебели можете да разкъса гърба ви, да засегне някой нерв и в същото време да изгубите много свободно време.

За цялата тежка физическа работа и за много кратък период от време наемете фирма с хамали. Наред с тези загуби, ако сами се опитвате да носите тежките мебели от апартамента, може да развалите подовете и стените в апартамента. Обикновено те не влизат в асансьора и трябва да бъдат свалени по стълбите, а това не е за хора със слаби сърца.

Много често самите мебели са толкова обемни, че изнасянето им през каси на врати, на завои и по стълбището е невъзможно при маневри. Тогава се налага някои части или цялата мебел да бъде демонтирана. Ако вашият случай е такъв, не се колебайте предварително да заявите услуга по изнасяне на тежки мебели от фирма. Може в телефонният разговор или на място да уточните демонтаж, ако се налага.

Екипите на фирма, постоянно се сблъсквахме с такава работа и знаят точно как да се справят по най-добрия начин. Не е необходимо да се притеснявате, че в процеса на работа в апартамента може да настъпят други щети или наранявания. Ако вие, вашите близки и домашни любимци са изведени на безопасни места, това няма да се случи.

Най-често за пренасяне на диван, фотьойли, кухненски шкафове се изпраща екип от един, двама или дори трима силни мъже, които сами могат да се справят с премахването на тежките мебели.

С наемането на фирма за отстраняването на тежки мебели и големи домакински уреди  от апартаменти: http://xn--80aa7ac7b.bg/почистване-на-мазета-и-тавани-в-софия, къщи и офиси до депото, може да се радвате на добре свършена и добросъвестно работа на символична цена!

Допълнително