Начало
Fashion Colors - Рокли без Ръкав

Бижута от сребро

 

В допълнение, среброто има антибактериални свойства и затова носенето е полезно за тялото. В допълнение, сребърни бижута е лакмус тест за здравето. Среброто бързо потъмнява, ако тялото е "измъчено".

Популярни сред младоженците, пръстените направени по поръчка от платина имат отлично представяне и външен вид. Те са много издръжливи и не са склонни към драскотини. Трябва да се отбележи, че този метал е идеално подходящ за страдащите от алергии, тъй като е един от най-"чистите".

Пръстени от платина

Платината има три проби: 950, 900 и 850. Понякога е възможно да се намери сплав с рутений или иридий, която има още по-голяма сила и необичаен "живачен" блясък.

Изборът на бижута е индивидуален за всеки. Среброто е най-универсалната, платината изглежда оригинална и стилна, а златото е луксозно. Изберете нещо, което е по-скоро по ваше желание!

Ако харесвате златния блясък, можете да изберете родий-орнаменти, които правят бялото злато да блести на слънце и крушки.

Среброто има четири проби: 950, 900, 800, 720. Наскоро по-често можете да намерите 925, което се счита за оптимално по отношение на цена и качество.

Среброто е евтин метал и затова бижутата от него са достъпни и много популярни в света. В допълнение, те изглеждат много стилни и благородни. Именно за индийците от Северна и Южна Америка ценят сребърните сребърни злато.

Допълнително