Начало
Fashion Colors - Рокли без Ръкав

Закупуване на оригинални резервни части онлайн

Subaru - японската автомобилна марка, стартирана от засягат Fuji Heavy Industries. Компанията се превърна на първо място сред световните производители чрез създаване на автомобил със задвижване на четирите колела за активна почивка и започва да произвежда двигатели опозиция.
Subaru автомобили

От 1917 г. и до края на Втората световна война, компанията Fuji Heavy Industries остана производители лидер на въздухоплавателното средство в Япония. След капитулацията на острова от Държавната остава безпокойство разделена на различни компании. През 1954 г. Кенджи Кита обединени под държавен шест си înterprinderii. За да създадете нов корпорацията е да се разработи и стартира превозно средство, което ще бъде достъпно за японски със средно ниво на доходите.

име Основател на марката е избрана независимо в Япония тя служи за обозначаване на звездна натрупване нарича Плеяди. Първият модел е построен много добре, но аз се проведе масово производство. Причината е в затруднено финансово положение, те трябваше корпорация. Но дизайна на първата кола направена основа за разработване на следващия Subaru 360, която остава 11 години в един ред води японския пазар продажбите на автомобили.

Днес корпорацията получите нови растения, които ежегодно стартира повече от 500 000 превозни средства. Subaru гама е представена с кръстоски, паузи, хечбек и седан с задвижване на всички колела с 4WD система.

Предимства на Subaru

    висока стабилност;
    лекота на управление;
    ергономичност;
    добри динамика ускорение;
    Качествена суспензия;
    атрактивен екстериор.

Моделите на Subaru разлика от други марки са опозиционните компактни двигатели и задвижване на четирите колела. В съвременното автомобилно оборудване попадат сред допълнителни опции, най-вече: мултимедийна система със сензорен екран, огледалото за обратно камера, двоен контрол на климата, aerbag сайтове и системната динамика стабилност VDC.
Най-добрите части на Subaru

Нашият интернет магазин предлага широка гама от компоненти, които се различават с издръжливост и надеждност. Можете да изберете всякакви резервни части за Subaru, независимо от модела на вашия автомобил. Находчивите услуга за техническа поддръжка ще ви помогне да спестите време при избора на товари и да ги поръчате. Доставката се извършва по-бързо време.

Друго предимство на работата с нас - ниски цени са с действителното производство и редовно действие. На нашия сайт можете да изгодно да купуват резервни части за Subaru.

Допълнително