Начало

Най-гледаните неща в Дубай през мобилни телефони

Най-гледани неща за вършене на почивки в Дубай, едва ли могат да се посочат в няколко реда. Въпреки това съвременните технологии и добрите приложения за мобилни телефони ни позволяват да сме на крачка от всичко в реално време и да почувстваме всичко истинско.

Ако някога сте посещавали някои от най-високите и най-известни небостъргачи в света - Уилис Тауър в Чикаго, близнаците Петронас Тауърс в Куала Лумпур и Емпайър Стейт Билдинг, ще знаете, че всички те са впечатляващи и неповторими.

Докато повечето хора ги поставят в една графа, тъй като те са едни и същи, а по този начин може сами да видите през вашия телефон и само докато мечтаете за Абу Даби и Дубай.

Плажът Jumeirah е най-дългия плаж в Дубай и се простира на голяма територия. Реално вашата ekskurziq dubai може да е толкова евтина или скъпа, колкото искате да я направите. Можете да останете в хотел 5 звезди или да плащате за нощувка в атлантис, който със сигурност ще ви обслужи като императори.

Дбре е и да знаете какво най-много се търгува в Дубай. Една от най-препоръчваните стоките в Дубай е златото и това никак не е случайно. Изумителната стойност на благородния метал, заедно с всички видове злато и златни артефакти може да се превърне в мечта всяка жена.

В средата на Арабската пустиня може да разгледате Ски & Сноуборд, Дубай. Странно, че VT има раздел "ски и сноуборд" за Дубай. Това не е като има един куп опции от всичко, което може да ви предложи тази страна.

Burj Al Arab е хотел "седем звезди", който въплъщава всичко за модерния Дубай. Подобно на огромен гвоздеи, горд и висок той може да се види от залива. Не е тайна и, че самият хотел е туристическа атракция.

Джамията Jumeirah е построена по традиционни фатимидски стил. В дадени моменти в нея посетителите дори могат да се докоснат до ритуали и характерни ислямски практики.

Мол „Madinat Jumeirah“ в Дубай е много старомодно проектиран мол. Магазините са луксозни, но архитектурата и цялата атмосфера са очарователни и по един хитър начин, който не може да се опише с думи, а трябва да видите.

Всичко това е малък къс от същността на Дубай. За повече организирайте своето пътуване до там.

Допълнително