Начало
Fashion Colors - Рокли без Ръкав

3 съвети да получите по-добри снимки от детско парти през вашия телефон

Независимо дали сте изтрили своя снимка от мобилния си телефон или принуждавате на децата да позират за един красив портрет, съществуват няколко прости техники, за да направите вашите снимки по-добре изглеждащи, без много усилия. Семейните снимки са безценни, а понякога и само материални богатства, които ни напомнят за това колко бързо се променят и развиват децата. Ако искате да съхранявате не само ценните моменти като рожден ден с пирати, ето как можете да направите всичко по-добре:

Вземете най-леките права

Всеки изглежда по-добре с топлото сияние на естествена светлина, идващи зад обекта. Докато някои снимки могат да бъдат големи, разполагането на слънцето пред и в страни на обектива може да създаде сенки върху лицата на хората, особено под очите. С естествената светлина от прозореца, или слънчева светлина зад обекта ще бъдете изумени колко по-малко крива може да е темата и как ще направи вас или децата да изглеждат по-добре. Най-доброто осветление е в отворено за сенчесто място, отколкото директната светлина. Имайте предвид това дори докато снимате на детски парти клуб София.

Промяна и перспектива целодневно

Като възрастни, ние често приемам снимки от нашата постоянна височина, а това създава усещане за миниатюрни размери на заснеманите. Ако сниманите обекти са деца, нещата съвсем излизат от контрол и може да се получи ефект: „великан е снимал лилипути“. Това създава нереален и некрасив фотоалбум и не след дълго решавате да персонализирате библиотеката със снимки на мобилния телефон. За да не се налага повторно да снимате или да карате децата да ви позират безкрайно, което и много ще ги отегчи, опитайте да направите стъпка назад, приклекнете, а ако се налага дори увеличите полето в близост до изправено положение около играчката на субекта. Разчупете начина, по който виждате света и вашите снимки ще изглеждат още по-добре а телефона ви.

Опитайте откровени снимки, а не позьорски

По време на партита може да направите най-щурите и запомнящи се снимки. Не е необходимо всеки път да строявате децата като аптекарски шишета или да бързате да махнете сметаната и шоколада от нослетата, за да ги снимате. Те са деца! Запечатайте ги в тези моменти. Именно тези непринудени и неочаквани снимки направени през телефона ще топлят сърцата и очите ви, когато децата пораснат.

Допълнително