Начало

Всичко около висящите лампиони

Когато става дума за декорацията в живота ни, то всеки търси най-доброто, а то най-честно е въпрос на личен избор.

При създаване на домашната обстановка, изборът на подходяща лампа е също толкова важен, колкото и избора на мобилен телефон, автомобил или дреха. Тези неща от живота ни показват нашата нагласа и това какви личности сме. Нека конкретно се спрем на избора на лампи, който е също толкова важен, колкото и избора на мебели и останалото обзавеждане.

Предлагаме ви светещи скулптори от електрически лампи. За тях трябва да съобразите и видовете тавани.

Нашата висяща лампа може да представлява един напълно специален модел за осветление. Лампите се състоят от много и отделни електрически лампи. В примера това може да са 25 на брой, които да висят от тавана на стая с различна дължина. Това е възможно, чрез вариация на отделни дължини на кабела, които могат да създават различни лампени скулптури.

Свободното захващане например се създава, чрез спираловидно подреждане на лампите с доста дълги проводници. С подобна конструкция може да се вдъхне живот на „мъртвия“ ъгъл в стаята, а така да се даде облик и ефект на  дадена стена или кът от помещението.

Друга добра идея е саниране на панелни сгради.

Опитайте и  подредба на електрически лампи, като формата да наподобява чепка на грозде. Подобна много компактна форма, при която лампите са свързани близо една с друга е много подходяща за трапезарията в дома, работния кът, който е част от дома и други места, изискващи творческа обстановка.

Спираловидното подреждане на лампи, подхожда за светлинното оформяне на ъглите в стаята. Така ако сте направили едно работно място или малък офис в някои от ъглите на дома, това е чудесен начин да внесете светлината и да направите това място още по-приятно за работа.

На който и метод да се спрете най-важното е да работите с внимание и прецизност, а познанието на нещата ще е голям плюс за бъдещата функционалност на вашите проекти.

Допълнително